Kurser og efteruddannelse

image description To the next section

Værdi til virksomheden

Med mere end 300 kurser, kan du være sikker på at finde efteruddannelse og kurser hos os, der passer din virksomhed og dine medarbejdere. Vi er i løbende dialog med brancher og virksomheder for at sikre, at vores kurser er relevante og af høj kvalitet, så I kan styrke jeres medarbejderes kompetencer og i sidste ende få værdi til virksomheden. 

 

Find kursus i kursusoversigten

 

Bliv lastbilchauffør - kom igang i dag

Transportbranchen mangler lastbilchauffører. På TEC kan du tage lastbilkørekort på 6 uger. Med en chaufføruddannelse fra TEC, får du høj jobsikkerhed og mulighed for at opleve hele verden. Tag din chaufføruddannelse på TEC og få stor jobsikkerhed.

Ring til Carsten på telefon 2545 3463 og hør mere om dine muligheder

To the next section
To the next section

Ledig? Læs mere om dine uddannelsesmuligheder på TEC

Ledig?

Dagpenge- eller kontanthjælpsmodtager? Læs om jobrettet uddannelse, EUV m.v.

Se dine uddannelsesmuligheder her

 

 

Læs om generelle vilkår for TECs efteruddannelser

Generelle vilkår

Godtgørelse, befordring, betaling og framelding

Læs mere her

 

 

Mere info

Har du spørgsmål til kurser eller brug for at snakke om uddannelsesmuligheder?

Kontakt

To the next section
desc

Bliv opdateret på 1 dag. Se vores udbud af korte kurser, netværks- og temadage

Se mere her

To the next section
Tilbage til Kurser og uddannelse
Vælg de kategorier du vil have med i dit katalog.
Sammensæt katalog
To the next section

Skal vi booke firmaets kurser?

TEC tilmelder gerne virksomhedernes medarbejdere på www.efteruddannelse.dk for et mindre gebyr. Alt din virksomhed skal gøre, er at indgå en samarbejdsaftale gennem TECs virksomhedskonsulenter. Vil du høre mere om samarbejdsaftaler, så kontakt en af vores konsulenter

Gebyr for håndtering af tilmelding

 • Tilmelding inkl. evt. framelding/flytning/bytning: 86,25 kr. + moms pr. CPR-nummer.
 • Tilmelding inkl. VEU-ansøgning på virksomhedens vegne via fuldmagt: 172,50 kr. + moms pr. CPR-nummer.

Vær opmærksom på, at virksomheden skal tildele TEC en fuldmagt, før vi kan administrere firmaets kursustilmeldinger. Fuldmagten opretter du på www.virk.dk hvor du tildeler den til TEC.

To the next section

Generelle vilkår

 • Pris og betaling

  Pris

  Pris for deltagelse afhænger af kurset. Du finder de forskellige priser på det specifikke kursus i kursusoversigten.

  Betaling

  Skolen sender faktura for betaling og indkaldelsesbrev senest 10 dage før kursusstart. Deltagerbetaling skal være indbetalt inden kursusstart og refunderes ikke ved for sen framelding/udeblivelse.

 • Aflysning af kurser

  Aflysning af kurser

  I tilfælde af at TEC aflyser et helt hold på første kursusdag, er virksomheden berettiget til VEU-godtgørelse for første kursusdag. Herudover kan TEC ikke give erstatning for tabt arbejdsfortjeneste, lokaludgift etc.

 • Gebyr ved framelding og udeblivelse

  Gebyr ved framelding og udeblivelse

  Ved framelding mindre end én uge før kursusstart opkræver skolen et gebyr på 1.500 kr. pr. person, jf. gældende regler. Dette gælder både for AMU- og IDV-kurser. Ved udeblivelse opkræver skolen et gebyr på 2.500 kr. for kurser op til 37 timer eller 3.500 kr. for kurser af længere varighed, jf. gældende regler.

 • Deltagerforudsætninger

  Deltagerforudsætninger 

  Du skal opfylde visse adgangskrav for at få adgang til vores kurser:

  • Du kan som hovedregel deltage på et AMU-kursus, hvis du har fast bopæl eller beskæftigelse i Danmark. Bor du ikke i Danmark, skal du udfylde en erklæring, som findes her

  • Der kan være særlig adgangskrav på visse kurser, fx certifikatkurser

  • Hvis du er sygemeldt, kan du ikke deltage på et AMU-kursus

 • Godtgørelse

  Godtgørelse for tab af løn eller mulighed for arbejde

  Du kan søge om at få VEU-godtgørelse, når du deltager i AMU-kurser. Du og din virksomhed kan søge digitalt på efteruddannelse.dk

  Befordringsgodtgørelse

  Hvis du har mere end 24 km tur/retur til din uddannelse, kan du få hjælp til dækning af de udgifter, du har til transport til og fra din uddannelse. Du kan ikke få tilskud, hvis undervisningen foregår på din arbejdsplads. Du kan søge fra første kursusdag via efteruddannelse.dk med din personlige/firmaets Nem-ID eller Digitale Signatur. Ansøgningsfristen er 4 uger efter sidste kursusdag.

  Kost og logi

  Kan du dokumentere, at du har mere end 120 km tur/retur mellem bopæl og skole, har du mulighed for at få et tilskud på op til 500,- kr. pr. overnatning. Vær opmærksom på, at det er overnatningen, der udløser retten til tilskud. Er du ledig, skal du søge hos dit Jobcenter. Hvis du har en videregående uddannelse, kan du kun få VEU-godtgørelse, tilskud til befordring og tilskud til kost og logi, hvis du ikke har anvendt denne mulighed inden for de sidste fem år. Du søger tilskud via vores digitale blanketsystem. Du finder vejledning til at logge ind og udfylde skemaet her

  Søg tilskud til kost og logi

   

  Kompetencefondsmidler

  Medarbejdere og virksomheder kan søge om tilskud til deltagelse i selvvalgt efteruddannelse, hvis de er omfattet af en overenskomst med aftale om uddannelsesfonde. Find din kompetencefond, se hvordan du søger midler, og find links til ansøgningsblanketter her.

   

   

To the next section
OK

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere hvordan indhold på sitet bruges og til at målrette vores markedsføring. Ved at klikke videre på sitet accepterer du websitets brug af cookies. Vis detaljer