KNX

image description To the next section

Certificeringskursus i KNX

TEC har udvidet sine KNX-aktiviteter til også at omfatte KNX Basic cerrtificering. Et certificeringskursus består af fire dages teoretisk og praktisk læring og afsluttes på 5. dagen med en teoretisk og en praktisk prøve, der stilles af KNX Association i Brussel. Består du disse prøver, bliver du registreret KNW partner, og du kommer til at stå som Basic certificeret i KNX på www.knx.org

Undervisningen gennemføres i nyrenoverede lokaler og på KNX-stande med produkter fra forskellige producenter. På disse stande arbejder du med fortrådning af komponenter og forskellige KNX applikationer. Udover det praktiske arbejde får du også en grundig teoretisk viden om KNX. Undervisningen foregår  dansk og med dansk undervisningsmateriale.

 

Varighed

KNX-kurset varer 4 + 1 dage.

Pris

Kurset er et 4 dages AMU-kursus, der afsluttes som et normalt AMU-kursus. Se gældende priser for AMU-kurser her. Certificeringsprøven foregår på 5. dagen og skal tilkøbes særskilt. Certificeringsprøven koster 8.000 kr. ex moms.

Målgruppe

Kurset henvender sig til elektrikere, el-installatører, el-teknikere, ingeniører og andre med interesse for KNX.

Forudsætninger

Kurset forudsætter en el-teknisk baggrund. Hvis du ikke har en el-teknisk baggrund, anbefaler vi, at du har fulgt AMU-kurset intelligente installationer KNX, såfremt du ikke har opnået en teoretisk og praktisk viden om KNX på anden vis.

To the next section
desc

Du kan også tage vores kurser på AMU-vilkår

Se mere i kursusoversigten

To the next section
OK

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere hvordan indhold på sitet bruges og til at målrette vores markedsføring. Ved at klikke videre på sitet accepterer du websitets brug af cookies. Vis detaljer