Den Praktiske Lederuddannelse

image description To the next section

Lederuddannelsen er grundstenen i økonomisk succes

Den Praktiske Lederuddannelse er for håndværksbaserede virksomheder med højt teknisk, fagligt niveau. Uddannelsen giver dig kompetencer inden for ledelse, som kan hjælpe din virksomheden med at udnytte sit potentiale.

Professionel ledelse er en afgørende forudsætning for at drive virksomhed med økonomisk succes og grundlaget for at sikre høj håndværksmæssig kvalitet. Derfor har vi på TEC i mange år uddannet ledere til håndværksfagene og i de sidste år især inden for installatørområdet. Det tilbud ønsker vi nu at udbrede til en større kreds ved at udbyde en overbygningsuddannelse på alle håndværksfag under navnet Den Praktiske Lederuddannelse. Navnet erstatter det hidtidige navn Mesteruddannelsen.

Den Praktiske Lederuddannelse er en modulopbygget deltidsuddannelse, og den indeholder alt det, en leder i en moderne virksomhed inden for service, håndværk og industri skal kunne for at varetage ledelsesopgaver professionelt.

Se mere på www.lederuddannelse.tec.dk

To the next section

Undervisningsplan

Modul 1: Ledelse, organisation og personale

Efter modul 1 bliver du i stand til at skabe dynamisk sammenhængskraft, effektivt samarbejde og høj trivsel i virksomhed og personalegruppe. Du får endvidere konkrete værktøjer til at udvikle motiverede, engagerede og loyale medarbejdere.

Al undervisning foregår i tidsrummet 8:30 - 16:00
 • Styrk dine personlige lederegenskaber og muligheder for at realisere strategiske mål
 • Få mere viden om forskellige ledelsesværktøjer
 • Få indsigt i, hvordan du rekrutterer og fastholder de gode medarbejdere
To the next section

Modul 2: Drift, styring og økonomi

På Modul 2 får du blandt andet viden om økonomistyring i virksomheden (budgetlægning og opstilling af regnskaber). Du bliver i stand til at varetage drift af virksomheden og ledelse af arbejdsopgaver i overensstemmelse med love og regler, indgåede aftaler og tidsplaner samt krav om effektivitet, produktivitet, lønsomhed og økonomiske resultater.

Al undervisning foregår i tidsrummet 8:30 - 16:00
 • Styrk dine evner til at planlægge og styre
 • Lær at disponere, handle, administrere og forvalte et økonomisk ansvar
 • Få viden om økonomistyring i virksomheden
To the next section

Modul 3: Innovation, kvalitet og miljø

På modul 3 får du viden om kvalitet, samarbejde med leverandører og arbejdsmiljø i overensstemmelse med gældende branchekrav, love og regler.

Al undervisning foregår i tidsrummet 8:30 - 16:00
 • Lær, hvordan du udvikler dine produkter og målretter dem kundernes behov
 • Lær at sikre innovation, kvalitet og arbejdsmiljø i virkeligheden
 • Lær at arbejde innovativt med kreativitet og nytænkning i virksomheden
To the next section

Modul 4: Salg, markedsføring og kommunikation

Modul 4 styrker dine ledelseskompetencer i intern og ekstern kommunikation ved hjælp af værktøjer, der understøtter udvikling, ændringer, forhandling, markedsføring og salg.

Al undervisning foregår i tidsrummet 8:30 - 16:00
 • Bliv bedre til at forstå markedet og kunderne gennem øget indsigt i salg og markedsføring
 • Lær effektive salgsteknikker og metoder, der kan hjælpe virksomheden til en højere indtjening og bedre kundetilfredshed
To the next section
OK

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere hvordan indhold på sitet bruges og til at målrette vores markedsføring. Ved at klikke videre på sitet accepterer du websitets brug af cookies. Vis detaljer