Din vej til uddannelse

image description To the next section

Kom i gang med en uddannelse

Er du ikke helt klar til en ungdomsuddannelse, så har du forskellige muligheder for at komme i gang. Det kan være, du ikke er helt sikker på, hvilken uddannelse du gerne vil tage, eller måske lever du ikke op til adgangskravene? Her på siden kan du læse om forskellige veje til en ungdomsuddannelse.

Ikke sikker på valg af uddannelse

Det er en stor beslutning at skulle vælge uddannelse - og der er rigtig mange uddannelser at vælge imellem. Derfor kan det være en god hjælp at komme ud og opleve de forskellige uddannelser. Går du i 9. og 10. klasse, kan du fx komme på brobygning på erhvervsuddannelserne. Du kan også vælge at tage 10. klasse på TEC, hvor du få den bedste introduktion til gymnasie- og erhvervsuddannelserne, samtidig med at du forbereder sig på folkeskolens afgangsprøve.

Lever ikke op til adgangskravene

Lever du ikke op til adgangskravene på erhvervsuddannelserne, kan du fx komme til optagelsesprøve eller tage et forberedende forløb på VUC. Går du i 9. klasse, kan du også tage 10. klasse og forbedre dine karakterer, samtidig med at du får en introduktion til erhvervsuddannelserne.

To the next section
desc

Kom til orienteringsaften i januar og februar

Se mere her

To the next section

Besøg skolen

Besøgsdage på erhvervsuddannelserne

Erhvervsuddannelser – hvad kan jeg blive? Hvordan foregår undervisningen? Hvordan ser skolen og værkstederne ud?

Vores besøgsdage er et tilbud til unge og voksne, der er interesserede i vores uddannelser. Du bliver vist rundt på skolen af en af vores vejledere, der fortæller om de uddannelser og muligheder, vi tilbyder. En besøgsdag varer 2 timer.

Se datoer for besøgsdage på EUD og EUX

Besøgsdage på H.C. Ørsted Gymnasiet

Kom til besøgsdag på H.C. Ørsted Gymnasiet og få en oplevelse af, hvordan det er at være elev på gymnasiet. Du kan fx kan høre vores elever fortælle om, hvordan det er at gå på skolen, følge en undervisning, blive vist rundt i de forskellige klasser og laboratorier og høre mere om vores undervisning, studieretninger og valgfag. 

Læs mere om besøgsdage på H.C. Ørsted Gymnasiet

To the next section
To the next section
OK

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere hvordan indhold på sitet bruges og til at målrette vores markedsføring. Ved at klikke videre på sitet accepterer du websitets brug af cookies. Vis detaljer